Tosti’s met een twist

De tosti’s die ik voor mezelf maak, belanden meestal in Mosi’s handen. Daarom heb ik voor zijn lunch ook maar eens een leuke tosti gemaakt. ’s Avonds gaat de groente er niet altijd even makkelijk in, dus ik geef hem vaak ’s middags al wat komkommer. Daar is hij gek op en dan zit er in ieder geval al wat groens in. Met komkommer kan je ook de leukste dingen doen, dus dat komt mij goed uit bij de opmaak van zijn bordje. Voor de tosti heb ik de grootste uitsteker van mijn sterrensetje gebruikt. Wissel de uitgestoken ster van de witte boterham met de bruine en je hebt een leuke tosti met een twist. Dit werkt natuurlijk ook heel goed met andere grotere koekvormen. Mosi en ik delen deze lunch vaak. Hij eet de korsten niet; dus de buitenkant is van mij en de sterren zijn van hem.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s