Bloomon: een schot in de roos

20160930-20160930-IMG_9342.jpg

Alweer 2 verjaardagen geleden kreeg ik van mijn collega’s een geweldig leuke giftcard. Een Bloomon cadeaubon. Ik ben gek op bloemen, maar zou ze normaal niet snel voor mezelf kopen. Dit cadeau was dus een schot in de roos. Bloomon is de maaltijdbox onder de bloemen, maar dan super flexibel. Je zit nergens aan vast en kan ook na één bos stoppen. Je kiest zelf welk formaat bloemen je wilt ontvangen, wanneer je dat goed uitkomt en hoe vaak je een nieuwe bos wil neerzetten. En dat regel je allemaal via een superfijne website met persoonlijk account. Een kleine bos kost € 17,95 medium € 21,95 en groot € 28,95. Ik bestel eigenlijk altijd de medium bos, want die vult mijn grootste vaas al goed. Over vazen gesproken; wil je een keer een grotere of kleinere bos dan bij je vazenassortiment past? Je bestelt via Bloomon dus heel simpel een mooie glazen vaas mee met je bloemen.

De bossen zijn elke keer anders, maar passen elke keer weer bij mijn persoonlijke smaak. Ze zijn altijd weer fris en met een leuke twist. Over het algemeen blijft de bos lang goed. De bloemen die wat eerder verwelken haal ik gewoon uit de bos, want juist door de grote variatie oogt het boeket dan ook nog compleet. Er is veel zorg besteed aan de hele beleving van je nieuwe bos bloemen; wat het plezier alleen nog maar groter maakt. Zelfs de verpakking is echt hartstikke grappig en leuk, maar dat zie je wel als je zelf je eerste bos ontvangt.

Wil jij ook iemand blij maken met een bosje geluk aan huis op een moment dat het haar (of hem) uitkomt? Dus niet op de verjaardag (of andere viering), als alle vazen al vol staan met andere bloemcadeau’s. Dan is Bloomon een uitkomst! De giftcards zijn overigens ook erg leuk verpakt, dus je komt niet met een suf cadeaukaartje binnen. Voor jezelf een abonnement afsluiten is natuurlijk ook geen slecht idee, een verse bos bloemen is een instant oppepper van je huis en van je dag.

Bestel je via mijn link, dan ontvang je een gratis vaas bij je eerste bos cadeau en ontvang ik mijn volgende bos gratis.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s