Prinsenlunch

IMG_4655.jpg

Ik maak graag een feestje van de maaltijden, vooral omdat ik nooit weet of het echt zo’n feest wordt. De prinsenboterhammen van Mosi op prinsjesdag heb ik uiteindelijk dan ook grotendeels zelf opgegeten. Toch blijf ik het af en toe doen, want zijn besef van vormen is steeds groter en ik heb goede hoop dat hij het gaat waarderen. Een kroontje van een boterham maken is niet zo moeilijk. Je snijdt de puntjes eruit en de basis is af. Met een kaasplakje is het ook niet lastig om figuren te snijden. En de koekje uitstekers die ik ook voor het fruit gebruik maken het helemaal een piece of cake om de boterhammen op te fleuren. Er blijven zo natuurlijk wel wat restjes over, maar die snoep ik gewoon op tijdens het bereiden.

 

 

2 gedachtes over “Prinsenlunch

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s