Model Mosi

 

Dit weekend heeft Mosi model gestaan voor de nieuwe collectie van Birds of Nature. Een klein merkje met onder andere de mooiste leren schoentjes. Er was een shoot in de duinen van Wassenaar en shoot in de studio in Amsterdam. Beide dagen stond Mosi van 9.00 tot 12.00 ingedeeld, de tijd dat hij meestal slaapt. Al maakte ik me daar vooraf al niet te veel zorgen om, want zolang hij afleiding heeft hoeft hij niet zo nodig naar bed.

img_4582
Behind the scenes

Vrijdag 7.00 werd Mosi wakker, vrolijk als een visje. De perfecte mood voor de fotoshoot. In de auto heeft hij nog een hazenslaapje gedaan, dus eenmaal aangekomen op de set midden in de duinen moest hij even wakker worden. In het bos omkleden vond hij maar vreemd, maar geef hem eens ongelijk. Hij was aanvankelijk erg aanhankelijk, maar toen er een muziekje op ging liet hij snel zijn moves zien. Dat brak het ijs en Mosi was los. Hij mocht ook lekker ravotten in het zand, dus hij was helemaal zichzelf. Zoveel aandacht en leuke kindjes om hem heen; Mosi genoot er zichtbaar van. Maar moe dat hij was! Het duurde niet lang tot het gesnurk door de auto klonk. En later thuis heeft hij nog eens 4 uur als een blok geslapen.

img_4597
Behind the scenes

Zaterdagochtend moest ik Mosi wekken om te gaan. Hij was later naar bed door zijn lange middagslaap de dag ervoor, dus zijn goede humeur van de dag ervoor had hij nog even niet. Hij had zich liever nog even omgedraaid. De autorit naar Amsterdam duurde hem dus ook wat te lang, maar eenmaal aangekomen had hij maar een halve minuut nodig. Hij voelde zich direct thuis, met dezelfde lieve mensen om hem heen als de vorige dag was de sfeer heel ontspannen. Mosi ging op pad met de props en leek dit keer nog meer zin te hebben om op de foto te gaan. Hij ging er lekker bij zitten met een grote lach naar de camera. Het wachten tussen zijn shoots door was met zijn mede modelletje van 17 maanden een groot feest. Ze hebben gedanst, gerend en gespeeld en bovenal ook lekker eierkoeken gesnoept.

Ik vroeg me van te voren erg af of Mosi het wel leuk zou vinden, maar daar twijfel ik nu niet meer aan. Hij heeft het ontzettend naar zijn zin gehad en doet het heel goed op de foto met zijn brede scala aan gezichtsuitdrukkingen. Het is wel een lastige leeftijd. Ik kan hem nog niet goed uitleggen dat hij even moet blijven staan of zitten. Hij is tegelijkertijd nu zo ondernemend dat het heel moeilijk is hem even op dezelfde plek te houden. Gelukkig mocht hij met van alles spelen en daarmee was hij wel naar de juiste plek te lokken. Al met al vind ik het zeker voor herhaling vatbaar, zolang Mosi er plezier aan beleefd.

Een gedachte over “Model Mosi

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s