Gingerbread mini men

IMG_4608.jpg

We hebben er een nieuwe snack bij. De mini koekemannetjes van Organix Goodies. Dit zijn eigenlijk gewoon hele kleine ‘gezonde’ gingerbread men. In een zakje zitten een stuk of acht kleine mannetjes, dus je kan zelf ook wat mee snoepen. Ook ideaal als je ergens bent waar meerdere kinderen zijn, dan kan je kleintje nog wat uitdelen. Daar leren ze nog van ook. En er zullen niet veel ouders zijn die deze koekjes niet goedkeuren (op bijv. gluten allergie na natuurlijk), want ze zijn vrij van onnodige toevoegingen. De koekjes zijn bereid met volkoren tarwemeel en gezoet met geconcentreerd druivensap. Er zit natuurlijk ook gember in en dat proef je ook goed terug. Een pittig, niet zoet klein koekje. En daar ben ik blij mee, want ik leer Mosi graag de puurdere smaken waarderen.

Deze koekjes kan je vinden bij onder andere Etos en Albert Heijn. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s