Indian Summer

IMG_3957.jpg
Op het strand van Meijendel, de zandpitstop tijdens de fietstocht

Wat is het genieten deze zomer. Het voelt met recht als mijn beste zomer ooit. Het is prachtig weer en ik heb het Haagse strand vaker gezien dan de afgelopen vijf zomers bij elkaar. Mosi is in juni geboren en daarmee had ik vorig jaar toen ik midden in de borstvoeding, krampjes en (niet) slaapjes zat het gevoel dat de zomer aan me voorbij was gegaan. Dit jaar is dat lijkt dat 180 graden gedraaid. Elke mooie dag die we samen hebben doen we een deel van de dag iets leuks buiten.We zijn dagen begonnen met een bad in de tuin, hebben fietstochten gemaakt door Meijendel en het Westduinpark, hebben gezwommen in de zee en hebben op het strand gespeeld tot de zon onder ging. De ultieme zomer.

Soms is het wat lastig dat Mosi toch echt overdag nog minstens één keer moet slapen, maar door daar ook was mediterraanser mee om te gaan heeft dat ons nauwelijks beperkt. Mosi slaapt sowieso ’s ochtends nog lekker en na zijn boterhammen kunnen we op pad. Dat middagslaapje komt dan wel wat later of slaat hij helemaal over. Eenmaal buiten aan de gang heeft hij het namelijk veel minder nodig om nog een tweede keer te slapen dan als we thuis zijn. En slaapt hij rond vijf uur toch een tweede keer? Dan is het eigenlijk wel lekker om even rustig te kunnen koken. Een keer wat later naar bed als het nog zo fijn lang licht is, dat is toch ook wel heel gezellig.

Laat de Indian Summer maar komen, dan blijven wij nog even vaste gast op het strand. Al zullen de komende seizoenen, met wandelingen door het herfstbos en de eerste ervaring met sneeuw, ook vast hun charme weer hebben.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s