Sterren snack

img_4477

Dat ik van eten graag een feestje maak is inmiddels wel duidelijk denk ik. Tijd om heel lang in de keuken te staan heb ik met Mosi om me heen alleen echt niet. Tijdens zijn ochtendslaapje neem ik vaak even de tijd om van zijn fruitsnack een leuk kunstwerkje te maken. De ene keer een diertje gemaakt van fruit de andere keer iets simpeler met uitsteekvormpjes. Deze sterren uitstekers heb ik bij de Hema gekocht. Hier kan je ook bloemen of hartjes steekvormpjes kopen, maar dit is zeker niet de enige plek waar je ze kunt vinden. De stekertjes worden verkocht als setje van groot naar klein, waardoor je er goed mee kan stapelen met verschillende kleuren fruit. Weinig moeite, groot plezier toch?

Het servies en de slab zijn van Done by deer, een Deens merk met baby- en kinderproducten van knuffel tot schommel en van vork tot laken. Wat je ook zoekt voor je kleine dame of heer; zij maken het met een mooi design. Done by deer is onder andere te koop bij Grasonderjevoeten, Kikke Spulle  en Kidsdepartment.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s