Festival vibes

Zomers is er bijna elk weekend wel een leuk festival in Den Haag. Met Mosi heb ik er dan ook al best wat bezocht. Van Parkpop en Schollenpop tot Het Circus en Trek. Zet muziek op en Mosi staat te swingen, dus hij geniet er minstens zo van als zijn volwassen compagnons. Op de meeste festivals zijn minstens (biologische) frietjes te koop en laat dat nou net zijn lievelingssnack zijn. Met onze voeten in het gras, haren in de wind en zon op de huid. We genieten allebei.

Er zeker wel een verschil met vroeger. Ik zeul van alles met me mee om het voor Mosi ook leuk te houden. Flesjes water, snacks, draagzak, een doek om op te zitten, luiers noem het maar op en het zit in mijn tas. Ook heb ik tegenwoordig ogen in mijn achterhoofd, want Mosi verzamelt peuken en bekers en loopt weg om overal vrienden te maken. Komt het festival net lekker los? Dan gaan wij weer naar huis, om een slaapje te doen.

Maar volgende zomer zoeken we zeker weer samen de festivals op. Doen we een dansje, eten een hapje en genieten van het feestgedruis.

Een gedachte over “Festival vibes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s