Naïf babycare

20160906-20160906-IMG_9099.jpg
In bad met zijn nieuwe shampoo

 

Mosi had al een groter assortiment aan verzorgingsproducten dan ik zelf nog voordat hij geboren was. Van alle kanten kreeg ik shampoo, bodylotion, babyolie, talkpoeder en ga zo maar door. Waarschijnlijk omdat iedereen het zo lekker naar baby vindt ruiken. Dat vond ik in eerste instantie ook, maar toch ben ik ondanks de nog steeds meer dan toereikende voorraad overgestapt op een nieuw merk. Sinds kort was ik Mosi’s haren met Naïf shampoo en smeer ik heb daarna in met de bodylotion van dit Hollandse merk.

Waarom deze overstap? Ik merkte dat Mosi’s haar droog werd van zijn shampoo en hij had bultjes op zijn huid. Bewust van het feit dat zijn verzorgingsproducten waarschijnlijk vol verkeerde stoffen zaten ging ik op zoek naar een natuurlijker alternatief. Zijn jonge kwetsbare huid verdient iets beters. Ik kwam Naïf tegen, het initiatief van vaders Sjoerd Trompetter en Jochem Hes. Zij begonnen Naïf toen ze zelf vader waren, omdat ze op zoek waren naar een alternatief voor hun eigen babies. Alleen met milde, natuurlijke ingrediënten. En dat is ze goed gelukt!

Wij hebben nu twee producten in huis en zijn zeer tevreden. Het ruikt heerlijk, voelt prettig aan en ook Mosi’s haren zien er weer wat verzorgder uit. De shampoo gebruik ik op dit moment ook als douchegel, maar ook de washgel ga ik snel aanschaffen. Een mooie aanvulling voor de mooie lijn met o.a. zonnebrand, babyolie, billencreme en handzeep zou een haarolie of lotion zijn.  Enige waar ik dan nog over na hoef te denken is dat Mosi de (prijzige) producten niet leegspuit tijdens het douchen, want nog liever dan met zijn badspeeltjes, speelt hij met de flessen.

Een prijsindicatie: de shampoo is € 9,95 en de bodylotion € 14,95. Het zijn wel grote tubes en je hebt zeker van de shampoo niet veel nodig. Je doet er dus vrij lang mee. De producten kun je direct online bij Naïf kopen of bij bijvoorbeeld de Etos.

 

Een gedachte over “Naïf babycare

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s