Fruitvlinder

IMG_4151.jpg

Deze vlinder is een hele simpele in de categorie dieren van fruit, maar wie zegt dat simpel minder leuk is? Het is een hele vrolijke manier om fruit te presenteren aan je kind(eren). In een handomdraai zet je een leuke en gezonde snack op tafel.

Het lijf van de vlinder heb ik gemaakt van halve druiven. Ik snijd sowieso nog alle druiven door middel zodat Mosi er niet zo makkelijk in kan stikken, maar ze blijven zo ook beter liggen. Je kunt het lijfje ook maken van bessen.
De vleugels zijn van schijven sinaasappel, die ik vervolgens door midden heb gesneden. Dit kan je natuurlijk met elk stuk rond fruit doen. Een lijfje van rode bessen met kiwi vleugels kan bijvoorbeeld ook. De ogen maak ik met druppeltjes chocopasta van De kleine keuken. Een merk met de lekkerste hapjes, broodbeleg en snacks van biologische, voedzame ingrediënten zonder rare toevoegingen. Je kan ook stukjes rozijn gebruiken. Die plakken lekker en combineren goed met fruit.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s