Ingela P. Arrhenius

 

IMG_8984.jpg
Nesting Dolls van Ingela P. Arrhenius voor OMM design

Ik ben fan van de Zweedse illustratrice Ingela P. Arrhenius! Ze maakt de leukste kleurrijke dierenprints voor verschillende merken en producten. Zo ook deze nesting dolls voor OMM design. OMM is niet echt een kindermerk, maar meer een merk met producten die een wat kinderlijk speels uiterlijk hebben, maar volwassenen ook voor zichzelf zouden aanschaffen. En dat is precies waar Ingela mij ook raakt. Haar prints spreken kinderen aan, maar ook volwassenen. De illustraties hebben een wat retro look, mede vanwege haar kleurgebruik. Het groen en oranje van het uiltje van de nesting dolls zou bijvoorbeeld zo uit de sixties kunnen zijn weggevlogen.IMG_4242

Ik hou van dieren en dat geef ik Mosi ook graag mee. Al hoef ik dat niet eens zo te stimuleren, want er hoeft maar een hond of kat in zijn ooghoek te zijn en hij begint te wijzen. Ik heb dus ook het prachtige boek De dieren van Ingela aangeschaft. Op elke bladzijde staat een illustratie van een dier met de naam erbij. Zo kunnen we samen de namen van de dieren doornemen en geniet ik ook van de mooie plaatjes. Zelfs als het boek dicht is, want het misstaat niet op het wandplankje in de woonkamer.

Ingela ontwerpt ook voor dotcomgiftshop, waar ik dit lunchtrommetje gekocht heb. Ik word er blij van!

IMG_4241.jpg
Lunchbox van Ingela P. Arrhenius voor dotcomgiftshop

Ingela maakt veel meer dan alleen deze geweldige dierenprints, neem een kijkje op haar blog en maak kennis met haar andere werk.

Een gedachte over “Ingela P. Arrhenius

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s