Foto magneten

De tijd dat je onder het kopje fotoproducten niet veel meer dan een muismat en een fotomok zag staan is over. Het aanbod wordt steeds groter en het bestellen steeds makkelijker. Bij de Hema kan je van je foto’s op social media magneten laten maken. Het zijn vierkante magneten, dus perfect voor een selectie van je mooiste Instagram foto’s. Ik ben niet zo van de magneten op de koelkast, maar voor deze maak ik zeker een uitzondering.

IMG_4185.jpg

Twaalf magneten van 7×7 cm zijn € 11,50. Helemaal niet zo duur dus. En daarmee zijn de magneten ook een leuk alternatief voor de papieren die veel mensen op de koelkast hangen. Stuur een magneet op als save the date, geboortekaartje of bedankje in een mooie grafische opmaak en je weet zeker dat het er over een jaar nog hangt.

Ben je een beetje handig met Photoshop? Dan kun je er ook een leuke weekplanner mee maken. Maak een plaatje van de dagen van de week en kies een foto of icoon voor de activiteiten die regelmatig terugkomen. Dan kunnen zelfs de kinderen die nog niet goed kunnen lezen zien wat er die week gebeurt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s