Tien gave (meegroei)ledikantjes

Wat zijn er toch mooie design ledikantjes te koop! Ik kies zelf graag voor kleur in de babykamer, dus heb ik allereerst een paar kleurrijke varianten op een rij gezet. Liefhebber van monochroom? Ze zijn gelukkig ook allemaal in het wit verkrijgbaar.

Sebra Kili

Het Kili ledikantje van het Deense merk Sebra is een absolute favoriet onder de hippe moeders. Ik zie het witte ledikantje in menig babykamertje terugkomen. Hij is echter ook in veel andere kleuren verkrijgbaar. Ik zou zelf natuurlijk voor de gele gekozen hebben, maar ook zwart is echt een unieke kleur ledikant die in een monochroom kamertje niet zou mistaan. De zijkant kan je eruit halen, zodat je het bedje ook goed als luxe peuterbed kunt gebruiken en daarna kan je hem ook nog uitschuiven. Een echt meegroeibedje dus! Van newborn tot wel ongeveer 7 jaar.

€ 795

sebra-bed1.jpg
Sebra Kili

Flexa Play

Hou je zachte hippe kleuren in de kinderkamer? Dan kijk jij vast ook je ogen uit bij de Play lijn van het van Hollandse Flexa (ja, bekend van de verf). Dit mooi voorgegeven bedje is er in donkergeel, mintgroen, oudroze en wit. Ook dit bedje kan je later als peuterbedje gebruiken.

€ 399

80-19802-70
Flexa Play

Ukkepuk Vrolijk Ledikant

Een stoer kamertje begint bij een stoer ledikantje. Deze donkergroene variant van Ukkepuk is supergaaf! Strak, maar met een speels detail met schuine pootjes. Het ledikantje is niet te gebruiken zonder zijkanten, dus je kunt er minder lang van genieten. Wel een goede reden om dan weer op één van de mooie juniorbedjes van Ukkepuk over te gaan. Niet zo’n fan van de kleur, maar wel van het model? Hij is er ook in wit, turkoois en lever.

€ 439

Ukkepuk_Vrolijk_013.jpg
Ukkepuk Vrolijk

Nobodinoz Ledikant

Het Spaanse Nobodinoz heeft ook een prachtig meegroei ledikant. Hier moet je ook een conversiekit voor aanschaffen, maar dan is het bedje wel tot 6 jaar te gebruiken. Er zijn 5 hippe kleuren; wit, rood, grijs, blauw en groen. Wat subtieler dan bij de andere gekleurde ledikanten, want het alleen de onderkant heeft een kleurtje.

€ 750

nobodinoz-conversie-kit-horizon-ledikant-nobodinoz-orientaals-rood-1.jpg
Nobodinoz meegroeibed

Kalon Studios Caravan Ledikant

Het Amerikaanse Kalon Studios heeft met het Caravan ledikant ook echt een origineel knal ledikant op de markt gezet. De spijlen hebben bij dit ledikant het kleurtje gekregen. En er is heel veel keuze! Koraalrood, geel, groen, turkoois, zwart, naturel, wit of roze. Met conversiekit om te bouwen tot stijlvol peuterbed en als de kleine daar ook te groot voor is, staat het mooi als bankje in de kinderkamer.

€ 999

kalon-studios-caravan-crib.jpg
Caravan ledikant Kalon Studios

Laurette Joli Môme

Prachtige kleuren heeft het Joli Môme ledikant van het Franse Laurette. Het handgemaakte ledikant is afgewerkt met matte acrylverf en verkrijgbaar in 10 prachtige kleuren. Van knalroze en paars tot bruin en grijs. Ook deze is met conversiekit om te bouwen tot peuterbedje.

€760

lit-bebe-evolutif-joli-mome-bleu-canard-laurette-z_large
Laurette Joli Mome

Toch liever een naturel ledikantje? Deze modellen stralen rust uit, met hun prachtige design.

Leander meegroeibed

In deze lijst kan het Leander meegroeibed niet ontbreken. Ook Scandinavisch design en inmiddels een klassieker. Dit bed kan je van 0 tot 7 jaar gebruiken en je krijgt alle onderdelen direct bij aankoop. In wit, grijs, walnoot en berken verkrijgbaar. Tip: deze zijn ook vaak op Marktplaats te vinden. Met een nieuw matras kan dit kwaliteitsbed best nog eens 7 jaar mee.

€ 889

download.jpeg
Leander meegroeibed

Stokke Sleepi

De Stokke Sleepi heeft wel wat weg van de Leander. Hij is in dezelfde natuurlijke kleuren verkrijgbaar; grijs, berken, walnoot en wit. En het is ook een mooi rond design. Het bed is met de aanschaf van een uitbreidingsset wel tot 10 jaar oud te gebruiken. Fijn bij dit bedje is dat er nog meer tussenstappen zijn. Je begint met een wiegje, dat geeft een veiliger gevoel dat een groot ledikant. Zodra je kindje hieruit groeit kan je het ombouwen naar de ledikant, waar je later een zijkant uit kunt halen en het bed uiteindelijk nog kan uitschuiven.

€ 649

GROW_StokkeSleepi_20335.jpg
Stokke Sleepi

Flexa 5-1 ledikant

Flexa heeft ook een ovaal ledikant op de markt gebracht. Deze is er in helemaal wit of wit met beuken. Mooi in een neutraal kamertje en hij zal niet snel vervelen. Ik houd wel van het simpele open design, met ronde vormen. Dit bedje is van baby tot kleuter te gebruiken, want de zijkanten kunnen helemaal verwijderd worden.

€ 599

471008_pb_01.jpeg
Flexa 5 in 1

 

Oliver Furniture Wood

Het meegroeibed Wood van Oliver Furniture heeft wel wat weg van het Flexa 5 in 1 bedje. De combinatie van wit en eiken straat rust uit. Op het moment dat je de bedje om gaat bouwen, omdat je kindje opgroeit krijgen ze wel beiden een hele andere uitstraling. Ook is het bedje van Oliver furniture wat hoekiger en stoerder. Dit bedje is ook tot zo’n 7 jaar te gebruiken.

€ 799

wood_cot_oak_pos_2.jpg
Oliver Furniture Wood

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s