Custom portret

Via Etsy kom ik af en toe de leukste dingen tegen. Ik was helemaal niet op zoek naar een portret van Mosi, maar toen ik de Etsy shop van illustrator Megan McNulty wilde ik wel heel graag zien wat zij er van zou maken. Ik heb een aantal foto’s van Mosi gestuurd met wat ideeën, zoals de bananentrui. Na ongeveer twee weken was het portret klaar en ik ben erg blij dat Megan het voor ons heeft gemaakt!

Megan McNulty is een illustrator en designer uit Haarlem. Ze heeft onder andere voor Hema leuke baby fotokaartjes ontworpen. Ze is gek op katten en dat zie je in een aantal van haar leuke spulletjes goed terug.

Er zijn op Etsy tal van illustrators te vinden die een leuk portret voor je kunnen maken aan de hand van foto’s. Kijk goed of de tekenstijl je aanspreekt. Ben je op zoek naar een erg realistisch portret of meer cartoonesk. Zeker de wat vrijere portret illustrators hebben vaak een bepaalde manier van tekenen. Megans portretten hebben bijvoorbeeld een aantal opvallende kenmerken, zoals de wangetjes en de ronde schouders. Daar moet je van houden. Zo heeft elke illustrator een eigen handtekening. Zoek je op custom portrait dan krijg je bijna 12000 resultaten. Daar zit vast iemand tussen waarvan de stijl je aanspreekt.

Ik moet het digitale bestand nu alleen nog printen op posterpapier en Mosi met de ronde wangetjes een leuk plekje in huis geven.rio-01.png

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s