Oli & Carol

Mosi is gek op water. Hij hoeft maar een kraan te horen lopen en hij staat ernaast. Badderen is hier dan ook een favoriet onderdeel van de dag. Zijn badspeeltjes, waar een gaatje in zit aan de onderkant, vond ik alleen niet zo prettig. Mosi doet nog steeds alles in zijn mond en zo kwam het voor dat hij zijn eendje eerst volzoog met water en het vervolgens in zijn mond weer leeg liet lopen. Niet zo hygienisch, zeker niet als het badwater van de vorige dag nog in het eendje zit. Er moesten nieuwe speeltjes komen dus, waar zorgeloos op gekauwd kan worden. En zo kwam ik Oli&Carol tegen.

Oli&Carol is het bedrijfje van twee zussen uit Barcelona, gespecialiseerd in natuurlijke rubberspeeltjes voor babies. Alles is gemaakt van 100% latex van de Havea boom. Dit maakt het dat de speeltjes veilig zijn om op de kauwen en omdat er geen gaatje in de onderkant zit wordt er geen vuil in verzameld. Ik hou wel van aparte designs en dat doen deze zussen heel goed. Het origami bootje is mijn absolute favoriet, maar ze hebben ook een ontwerp van een volkswagen kever, voor de autoliefhebbers. En natuurlijk het traditionele badeendje, in veel verschillende kleuren zowel groot als klein. Ook de vintage lovers kunnen hun hart ophalen bij de collectie van Oli&Carol, want ze hebben een hele leuke lijn vintage baddiertjes in rustige kleuren. De kleuren die ze gebruiken zijn ook veilig voor babies, de kleurstof is namelijk zelfs bruikbaar voor het kleuren van voedsel.

De fun spat er vanaf en de speeltjes zijn helemaal verantwoord. Zowel voor je baby als voor de omgeving waarin ze geproduceerd worden. Een goede keuze voor iedereen dus. Naast badspeeltjes zijn het trouwens ook hele leuke bijtspeeltjes of decoratieobjecten. En ze worden geleverd in een heel leuk doosje, dus ook een goede, originele tip voor een babyshower of als kraamcadeautje!

Oli&Carol is onder andere verkrijgbaar bij grasonderjevoeten, psikhouvanjou en littlewannahaves.

Een gedachte over “Oli & Carol

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s