Little Wannahaves

IMG_3289.jpgAfgelopen week vierde de kids conceptstore Little Wannahaves haar 10.000ste like op Facebook. Een hele prestatie, maar zeer wel verdiend voor deze leuke winkel. Ik heb dit natuurlijk ook meegevierd met een bestelling vol leuke dingetjes voor Mosi. Het pakket was de volgende dag al binnen. En wat een feestje, alles ingepakt en wel.

  1. De Design Letters M mok. Ik kon het gewoon niet laten. Ik hou van letters, dat zie je al terug in mijn Ritee ontwerpen.
  2. Naif Shampoo en Bodylotion. Mosi had nieuwe bodylotion nodig en met zijn shampoo was niet ik niet tevreden. Hij kreeg er een droog pluizekoppie van. Deze nu twee keer gebruikt en zijn krullen zijn mooier. Heel fijn natuurlijk dat het ook nog verantwoord is en geen sterke onnatuurlijke parfum bevat.
  3. Een schattig kussentje van Nobodinoz. Heel leuk Spaans merk met gekke originele designs. Van kleding tot meubels.
  4. En drie nieuwe houten dieren van Holztiger voor de verzameling. Ze staan leuk op de commode en zijn een goede afleiding. Als het aan Mosi ligt verschoon ik zijn luier namelijk terwijl hij door het huis heen rent.

IMG_3290.jpg

Little Wannahaves is de winkel (online en offline winkel in Utrecht) van Jasper en Marjolein. Ze verkopen accessoires voor kinderen, duurzaam speelgoed van o.a. Oli and Carol, Holztiger en Plan Toys en design voor de kinderkamer. Je vindt de populaire merken van het moment, maar ook merken die nog nauwelijks in Nederland te vinden zijn. Een erg leuke combinatie en zo is er voor ieder wat wilt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s