Beachlife

IMG_3423.jpgBij verre het leukste uitje met Mosi is het strand. Het liefst gaan we naar een wat rustiger strand, zoals bij de Vogelwijk in Den Haag. Gisteren waren we daar weer en wat is het toch prachtig. Eerst een stukje door de duinen heen wandelen op de rug van tante Lucy. Het was echt een tocht waar je van kan genieten. De mooiste duinbegroeiing om je heen, lieve bloemetjes in alle kleuren en de eerste bramen al aan de struik. De zee klettert steeds luider achter de heuvels, en dan ben je er. Het mooie brede rustige strand met maar 1 strandtent in zicht.

IMG_3336.jpg
Ik heb een stowaway carrier van Ergobaby, die is echt ideaal. Als je hem niet gebruikt kan je hem tot een klein pakketje opvouwen. Ik heb hem dus ook bijna altijd bij me. Hij draagt heerlijk licht en luchtig en kan zelfs in de wasmachine!

Mosi viel in slaap bij de wandeling, maar toen hij wakker werd omdat we op het strand waren en hij van de rug af moest was hij direct superblij. Hup, zand in allebei de handen en spelen maar. Schoentjes uit, teentjes in het zand en het kon niet meer stuk. Wat zo fijn is aan het strand, zeker als het zo rustig is, is dat hij lekker rond kan lopen. Ik hoef niet constant op te staan om hem weer ergens bij weg te halen. Hij mag weglopen (tot nu toe komt hij na 20 meter altijd weer terug). Hij kan zorgeloos vallen. Zijn vrijheid is mijn vrijheid.

IMG_3388.jpg

De zee is natuurlijk een ander verhaal, maar daar kan je bij dit strand echt ver genoeg vanaf zitten. Gelukkig maar, want toen we gingen pootjebaden was hij niet meer te houden. Eerst ging zijn onesie uit, toen ging zijn romper uit en uiteindelijk ging hij lekker met zijn blote billen in de zee. De temperatuur was goed en Mosi is echt een waterrat. Hij rent zo op de golven af. Ik ga dus niet meer zonder bikini naar zee, want zo’n spontane duik zag ik ook wel zitten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s