DIY: hobbelzebra

IMG_2854
Hobbelzebra in gebruik

Deze DIY komt van Mini & Momo. Ik kwam het toevallig tegen nadat ik deze geweldige webshop met o.a. het leukste houten speelgoed tegenkwam op Instagram. Mosi heeft een safari dierenkamertje met schilderijen van een giraffe, luipaard en een zebra. En de Gispen olifant naast Mosi verraad dat ik ook wel gek ben op dieren. Deze laat ik dan ook graag terug laat komen in het interieur. Ik was op zoek naar een leuk cadeau’s voor zijn eerste verjaardag, dus dit was een schot in de roos. Ik kan er mijn creativiteit in kwijt en het is persoonlijk en uniek! En ik was natuurlijk supertrots na alle leuke reacties op zijn zebra bij zijn verjaarsdagsfeest.

Voor de het zebra hobbelpaard heb je niet meer nodig dan een oud hobbelpaard van Marktplaats of de kringloopwinkel, grondverf, witte en zwarte lak en afplaktape. Vrij simpel en het resultaat is verbluffend. Hij is ook perfect voor de liefhebbers van monochrome, want er is geen kleur te bekennen.

Kijk op de blog van Mini & Momo voor de stap voor stap uitleg van de zebra DIY.

3 gedachtes over “DIY: hobbelzebra

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s