De eerste schoentjes

IMG_3080.jpg

De dag dat Mosi zijn eerste stap zetten zijn we direct naar Albert Nolten geraced. Een bekende kinderschoenenwinkel in Den Haag. Zo was blij was ik dat het eindelijk zover was. Mosi was aan echte schoentjes toe. Ik ben een schoenenfreak met meer dan 75 paar schoenen en loop zelf bijna nooit een schoenenwinkel uit zonder een paar te kopen, dat het niet zomaar het eerste beste schoentje zou worden was dus al duidelijk. Eenmaal bij Albert Nolten (het was een zondagmiddag, dus heerlijk rustig) kreeg Mosi alle aandacht van de twee lieve heren in de winkel. Hij kreeg het ene na het andere schoentje aan, maar al snel kwamen we tot de conclusie dat het eigenlijk nog net te vroeg was voor zijn eerste schoentje. Hij liep namelijk nog helemaal niet echt. Wachten tot hij echt liep dus. En daarmee was meteen het eerste cadeau voor zijn eerste verjaardag door oma besloten. Dat zou immers nog maar een paar weken duren en dan zou hij heus lopen.

En dat was zo, met zijn eerste verjaardag liep hij rond. Trots als een pauw kon hij iedereen laten zien hoe goed hij zijn stappen zette. Op naar de winkel dus, dit keer nog kritischer. We kwamen bij de schoentjes van BunniesJR uit. Die vallen een beetje klein, maar zijn supersoepel en Mosi loopt er heel goed op. Helaas was het model wat we op het oog hadden niet meer te krijgen in maat 23 bij Albert Nolten. Na een tevergeefse zoektocht door alle kinderschoenenwinkels van Den Haag (ik wilde graag eerst passen en dan kopen) kwam ik toch op de webshop van BunniesJR terecht. Hier ging een wereld voor me open. Zoveel leuke schoentjes en dan vooral in de outlet. Echt veel meer keuze dan de maximaal drie verschillende schoentjes voor beginnende lopers die de meeste winkels aanbieden. Nog voor de helft van de prijs ook! Ik heb de BunniesJR Ferdi Flex gekozen. Een half hoog moccasin model. Mosi rent er inmiddels zo op weg en ze zijn lekker neutraal zodat ze bij alle outfits goed staan. Want 75 paar schoenen voor mezelf is te gek, maar voor Mosi wacht ik toch even tot zijn voetjes iets minder hard groeien voordat hij zijn eigen collectie mag aanleggen.

 

 

2 gedachtes over “De eerste schoentjes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s