Matching Mama & Mosi

IMG_2571.jpgOh wat hou ik ervan om te matchen met mijn kleine man. Hoe leuk is het om dat zelfs met je sokken te kunnen doen! Ik was altijd al gek op de sokken met grappige printjes van o.a. het Zweedse merk Happy Socks. Het vrolijkt je outfit direct op en is ook nog eens handig met wassen. Je hoeft niet lang te zoeken naar de wederhelft van je sok, want met leuke printjes springen ze er zo uit.
In mijn zoektocht naar leuke sokjes voor Mosi kwam ik erachter dat er ook Happy Socks zijn voor babies – in dezelfde prints als voor volwassenen. Mijn matching moederhart maakte een sprongetje. Voorlopig dragen wij dezelfde sokken.

IMG_1483.jpg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s