met mosi op mijn rug

Welkom

Hoi! Welkom op mijn blog Mama & Mosi. Ik ben Rio en sinds een jaar moeder van de lieve kleine Mosi. Als jonge moeder ben ik het afgelopen jaar erg zoekende geweest in mijn nieuwe rol. Hoe zorg ik goed voor hem? Welke spulletjes heb je nodig? Hoe combineer ik mijn ‘oude’ leven met dit ‘nieuwe’ leven. Inmiddels is Mosi een drukke dreumes en gaat de mooie, maar soms ook vermoeiende zoektocht nog altijd verder. En dat nu ook online, via deze blog.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s